Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 13.04.2017
El desplegament de la tecnologia 4G al nostre territori, pot ocasionar problemes amb la recepció dels canals de la TDT. Si això us passa, podeu trucar al telèfon 900 833 999 perquè us instal·lin gratuïtament un filtre que us permetrà veure la televisió amb normalitat.

TDT - 4GHem rebut un cop més, avís que s'està desplegant tecnologia 4G a la nostra zona i això pot donar algun problema amb la recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT).

Com ja ens ha passat en diverses ocasions, les companyies telefòniques adjudicatàries del desplegament de la tecnologia 4G, instal·len antenes de telefonia mòbil a diferents punts del territori. Les emisions de telefonia mòbil 4G es produeixen a la banda adjacent a la de la TDT i això pot fer que la recepció de la televisió pugui veure's afectada en alguns edificis pròxims a les antenes. 
Tots els veïns que tinguin problemes amb la recepció del senyal de la Televisió Digital Terrestre, podeu trucar al telèfon 900 833 999 i us instal·laran gratuïtament un filtre perquè pugueu seguir veient la televisió amb normalitat.
Per tal de garantir els drets dels usuaris, el Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, resoldrà les reclamacions i les queixes a través d'aquest mateix telèfon, o bé a través del formulari que trobareu al web www.llega800.es.
Llega 800 - tríptic informatiu

Llega 800 - tríptic informatiu

Fitxer: Llega800_Triptico.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 652,61 kB