ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El diputat d'Urbanisme ens lliura els estudis previs per a la recuperació de l'Odèon
PUBLICAT Dimarts, 11.04.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

visita JR Mut 07 abrilDivendres dia 7 d'abril, hem rebut la visita del diputat d'Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, sr. Josep Ramon Mut i Bosque. En nom de la institució que representa, Josep Ramon Mut ha lliurat a l'alcaldessa, Blanca Arbell i als regidors i regidores de l'Equip de Govern, els estudis previs per a la recuperació del cafè teatre Odèon i la urbanització de la plaça Colomer.

Aquests estudis parteixen de la reconstrucció de la part enderrocada com a conseqüència de l'accident del 2007 i proposa la recuperació patrimonial de l'edifici adaptant-lo, això sí, a una nova realitat urbana i funcional.

La proposta s'articula en tres grans àrees. La planta baixa situada sota les voltes ceràmiques en contacte amb la plaça Colomer es convertirà en espai de bar, a més de ser el nou accés, vestíbul i foyer de la Sala, amb els serveis i la taquilla. Serà un sepai que servirà també per a celebrar-hi petits actes més participatius i informals.

La Sala, amb les terrasses i la balconada, oferirà una gran versatilitat d'ús per a tot tipus d'actes i espectacles gràcies a les múltiples configuracions possibles.

Per últim, el cos de serveis a l'escena, no només aporta els espais per què la Sala pugui desenvolpar la seva funció, sinó que es construirà amb la volumetria necessària per emmarcar i justificar la solució de continuïtat de l'edifici originari de l'arquitecte gironí Rafael Masó.

Els estudis han estat dirigits pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació i han tingut un cost de 20.000 euros.

La licitació de l'execució de les obres està en marxa i s'adjudicarà en breu.

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^