Botķ que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres
05.05.2017
20:30h
 
Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Cinefōrum: Laia amb el director de cinema Lluís Danés
Lloc
El Centru (carrer d'Eusebi Golart, 16)
Ho organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratuīt
Tipus d'acte
Cinema

Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirem el divendres 5 de maig, a les 20.30 h, en El Centru (carrer d´Eusebi Golart, 16), el cinefōrum de la pelˇlícula per televisiķ “Laia” amb el director de cinema arenyenc Lluís Danés. L´entrada és gratuīta i la pelˇlícula no és apta per a menors de 18 anys. El cinefōrum estā organitzat amb el suport de TV3, Brutal Media, El Centru, l´ACPO i l´Ajuntament de Canet de Mar.

La pelˇlícula

Basada en la coneguda novelˇla de Salvador Espriu, "Laia" se situa al poble imaginari de Sinera, una localitat de pescadors habitada per una sčrie de personatges extrems, abocats, irremeiablement, a les adversitats del destí. Allā, hi viu la Laia, una dona marcada per una infantesa miserable i infeliį, que es debat entre l'amor de dos homes i s'enfronta a l'odi de tot un poble mentre somia amb una llibertat que només el mar li podrā concedir.

Aquesta nova adaptaciķ cinematogrāfica, la dirigeix Lluís Danés, que ha creat una atmosfera māgica per explicar una delicada i trāgica histōria d'amors i desamors. Rodada a Arenys de Mar (la Sinera real), "Laia" ha estat concebuda com un gran espectacle visual, amb un magnífic treball escenogrāfic a cārrec de Sylvia Steinbrecht.

Productores: Televisiķ de Catalunya i Brutal Media, S.L., 2016
Director: Lluís Danés
Guiķ: Lluís Arcarazo i Maria Jaén, basada en la novelˇla de Salvador Espriu
Productor: Raimon Masllorens
Productora executiva TVC: Elisa Plaza
Director de fotografia: Emilio Guirao
Composiciķ i producciķ musical: Xavi Lloses
Intčrprets: Miranda Gas (Laia), Ivan Benet (Quelot), Roger Casamajor (Esteve), Miquel Fernández (Anton), Clāudia Benito (Anneta), Anna Cases (Paulina), Joan Crosas (Fenoses), Montserrat Carulla (Fragata), Jacob Torres (Quim), Boris Ruiz (Endalet), Pep Sais (Sagristā Ventura), Pep Cruz (Mossčn Gaspar), Vicky Peņa (mare de la Laia), Albert Pla (músic captaire) i Berta Castaņé (Laia –nena-).

Vegeu-ne un trāiler a: https://www.youtube.com/watch?v=P8eXkuLL89w

Més informaciķ a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^