Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Tallers per a emprenedors
PUBLICAT Divendres, 07.04.2017

Promoció Econòmica de Canet, juntament amb la mateixa àrea dels ajuntaments de Calella, Palafolls, Pineda i Tordera organitza dos cursos subvencionats per la Diputació de Barcelona:

-     “Mindfulness en l’empresa. Reducció de l’estrès i lideratge” que es farà els dies 20, 27 d’abril i 4 de maig de 10.00 a 14.00 hores a Vil·la Flora. Té per objectiu ampliar el camp de consciència personal en la presa de decisions i eliminar l’estrès mitjançant la tècnica d'atenció plena, que ajuda al desenvolupament i l’increment d’algunes habilitats bàsiques com ara la capacitat d’atenció, la concentració, la gestió adequada dels estats emocionals i la millora de la comunicació. 

-     “Google Adwords Express: publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat”, es farà el dia 24 d’abril de 10.00 a 14.00 hores a Vil·la Flora. Té per objectiu oferir una formació pràctica per tal d’aprendre a dissenyar i engegar la pròpia campanya publicitària, seguir-la i optimitzar-la, entenent el model de negoci de la publicitat en cercadors i coneixent el sistema de publicitat en motors de cerca Google Adwords.

Les sessions es faran a La Masoveria de Vil·la Flora. Les inscripcions són obertes i les podeu fer a través de l'Àrea de Promoció Econòmica, al telèfon 93 795 46 25 i a l'adreça electrònica demperedm@canetdemar.cat.

taller google

taller google

Fitxer: Google_Adwords_Express.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 283,89 kB

Mindfulness

Mindfulness

Fitxer: Mindfulness_en_l_empresa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 261,66 kB