ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Jo ja ho faig millor. I tu?
Campanya de sensibilització sobre la recollida selectiva de residus
PUBLICAT Dimecres, 05.04.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

pancarta campanya residus 017L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Medi Ambient, engega aquest abril una campanya de sensibilització sobre la recollida selectiva de residus. Una campanya que parla sobretot dels residus recollits porta a porta (envasos, orgànica, rebuig i paper i cartró) així com el vidre que portem al contenidor específic d'aquest residu.

En aquesta campanya, a més a més, es vol incidir de nou en la prevenció per a la reducció efectiva dels residus. Per tal d'engrescar a tota la família, Medi Ambient ha fet arribar a les escoels d'infantil i primària de Canet una cantimplora reutilitzable que cada infant s'emportarà a casa. Utilitzant aquesta cantimplora reutilitzable es generaran menys residus i s'estalviarà en l'àmbit familiar, perquè no s'hauran de comprar tants envasos individuals.

Cada dia es treuen unes 7.000 bosses d'escombraries al carrer. D'aquestes, entre 60 i 100 s'hi han deixat quan i on no tocava i per tant, han quedat abandonades. Malgrat tot, Canet és el municipi del Maresme que més recicla. Les campanyes de sensibilització s'adrecen a tota la població per mantenir-nos en aquest primer lloc i aconseguir que els qui encara no ho fan bé, també se'n responsabilitzin i se sumin a la majoria.

^