Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 06
Pancarta 14
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 09
pancarta 15
sant jordi
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 13
Pancarta 05
Canet Rock 014
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 01
Canet Rock 014
Pancarta 10
NOTÍCIES
Canet rep la visita del diputat Rafael Homet
El diputat d'Educaciķ visita de nou Canet de Mar i en concret el Centre de Recerca i Transferčncia de Tecnologia Tčxtil

Visita Rafael Homet - foto cedidaEl passat divendres 10 de marį el diputat d’Educaciķ de la Diputaciķ de Barcelona va visitar el Centre de Recerca i Transferčncia de Tecnologia Tčxtil, on va ésser rebut per l’alcaldessa Blanca Arbell i els membres de l’Equip municipal: regidora Coia Tenas, regidors Pere Xirau, Lluís LLovet i Quirze Planet, junt a membres de l’equip directiu del centre encapįalats pel seu director Miquel Soler.

El tema fonamental de la trobada, va ésser per iniciar converses, per tal d’explorar la possibilitat, que les instalˇlacions  del CRTTT-Canet de Mar, a curt/mig termini puguin acollir un CENTRE DE FORMACIĶ DE SEGONA OPORTUNITAT; centres educatius per alumnes que no han obtingut la seva certificaciķ dels estudis d’ESO; es pot considerar que aquesta formaciķ és com una mena de fase prčvia a la formaciķ professional. S’estā explorant la possibilitat de poder realitzar algunes formacions vinculades a l’āmbit del tčxtil, de la geriatria i/o de la restauraciķ.

Les converses estan en una fase molt incipient, tot i la voluntat d’ambdues parts de poder arribar acords en aquest sentit.

S'ha pres com a exemple centres d'aquestes característiques que funcionen, com és el cas del Centre de Segones Oportunitats EL LLINDAR de Cornellā del Llobregat: http://www.elllindar.org/

Homet va visitar-nos per primer cop l'octubre de 2015. També vam acompanyar-lo fins al CRTTT i ja aleshores va quedar palesa la necessitat de treballar plegats en la cerca d'estratčgies conjuntes per aconseguir un centre de formaciķ a Canet que doni cobertura a tot l'Alt Maresme i potenciar la formaciķ a tots els nivells, essent prioritāria la reducciķ de l'abandonament escolar prematur i la vinculaciķ amb el teixit empresarial.

Informaciķ publicada el 17 de marį de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat