Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 05
Pancarta 11
Pancarta 01
Pancarta 14
Pancarta 02
Pancarta 09
Canet Rock 014
Pancarta 12
pancarta 15
Canet Rock 014
sant jordi
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 13
Pancarta 04
Pancarta 08
NOTÍCIES
Canet rep la visita del diputat Rafael Homet
El diputat d'Educació visita de nou Canet de Mar i en concret el Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil

Visita Rafael Homet - foto cedidaEl passat divendres 10 de març el diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona va visitar el Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil, on va ésser rebut per l’alcaldessa Blanca Arbell i els membres de l’Equip municipal: regidora Coia Tenas, regidors Pere Xirau, Lluís LLovet i Quirze Planet, junt a membres de l’equip directiu del centre encapçalats pel seu director Miquel Soler.

El tema fonamental de la trobada, va ésser per iniciar converses, per tal d’explorar la possibilitat, que les instal·lacions  del CRTTT-Canet de Mar, a curt/mig termini puguin acollir un CENTRE DE FORMACIÓ DE SEGONA OPORTUNITAT; centres educatius per alumnes que no han obtingut la seva certificació dels estudis d’ESO; es pot considerar que aquesta formació és com una mena de fase prèvia a la formació professional. S’està explorant la possibilitat de poder realitzar algunes formacions vinculades a l’àmbit del tèxtil, de la geriatria i/o de la restauració.

Les converses estan en una fase molt incipient, tot i la voluntat d’ambdues parts de poder arribar acords en aquest sentit.

S'ha pres com a exemple centres d'aquestes característiques que funcionen, com és el cas del Centre de Segones Oportunitats EL LLINDAR de Cornellà del Llobregat: http://www.elllindar.org/

Homet va visitar-nos per primer cop l'octubre de 2015. També vam acompanyar-lo fins al CRTTT i ja aleshores va quedar palesa la necessitat de treballar plegats en la cerca d'estratègies conjuntes per aconseguir un centre de formació a Canet que doni cobertura a tot l'Alt Maresme i potenciar la formació a tots els nivells, essent prioritària la reducció de l'abandonament escolar prematur i la vinculació amb el teixit empresarial.

Informació publicada el 17 de març de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat