Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Valoraciķ molt positiva de la Rua infantil del Carnaval 2017
PUBLICAT Dimarts, 14.03.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Rua infantil 2017El passat dilluns 6 de marį es va celebrar una reuniķ de valoraciķ de la rua 2017 en quč hi van participar representants dels equips directius de totes les escoles i llars d’infants de Canet. Tots ells  van coincidir a valorar positivament el desenvolupament de la rua i van agrair l’esforį que aquest any ha fet l’Ajuntament.

El nostre municipi compta amb una de les rues escolars més multitudināries de la comarca grācies a l’estreta colˇlaboraciķ que tradicionalment hi ha hagut entre els centres educatius i l’Ajuntament en l’organitzaciķ de la rua.

Enguany s’ha introduīt algunes variacions en la organitzaciķ a demanda dels propis centres. Concretament es volia aconseguir els  objectius que les escoles havien plantejat a la Regidoria de Festes i al  Consell Escolar Municipal: millorar el so i que aquest anés a cārrec de l’Ajuntament, canviar el final de la rua i aconseguir que els participants es poguessin veure entre si.

Tot i la valoraciķ general positiva ja es comenįa a treballar en la millora d’alguns aspectes que van indicar les escoles.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^