Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 03
Canet Rock 014
Pancarta 05
sant jordi
Pancarta 12
pancarta 15
Canet Rock 014
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 14
Pancarta 13
AGENDA
Divendres, 17 de març de 2017  -  8 h vespre
Presentació del Llibre de veritats i secrets de l´escriptor Ramon Gasch
Activitat de l'Any literari Ramon Llull 2015-2016

L´obra perduda de Ramon Llull

Què en sabem de la infància i la joventut de Ramon Llull? Amb quines persones va tractar? Com van ser els primers anys del seu matrimoni? Va mantenir alguna relació amb altres dones? És difícil creure que el gran savi, filòsof i escriptor mallorquí, que sempre predicava des de la veritat de les seves «raons necessàries», no deixés constància enlloc d´aquest període. El Llibre de veritats i secrets ens endinsa en un període fascinant i desconegut de la vida del gran mestre en un relat ple de veritats ignorades i de secrets perduts en la nit dels temps.

«Una onada gegantina m´agafa amb les seves urpes negres i em llença mar endins. Em sento ensorrat enmig d´aquella immensitat, movent els braços amb desesperació, boquejant com un peix, nu i indefens davant de tant d´infortuni. Per un moment penso que tot s´ha acabat i recordo altres temps diferents. Sí, potser un dia, il·luminat per la llei divina, vaig fer la promesa de donar la meva vida per Crist… però no d´aquesta manera. Oh, no…! No pas així».

Ramon Gasch Pou (Santa Maria de Palautordera, 1950) és escriptor i enginyer tècnic elèctric. Ha publicat tres manuals tècnics i un llibre de vivències entorn de la seva professió. A més d´un recull de contes, és autor de les novel·les D´un temps sense esperança (2004) i Núvol negre (2008). Com a membre fundador del GEM (Grup d´Escriptors del Montseny) ha participat en la publicació de tres llibres de relats. En col·laboració amb Andreu González Castro, ha escrit Bon cop de falç!, que va ser guardonada amb el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica, Defensors de la terra i La venjança dels almogàvers.

Organitzat amb el suport del Centru.

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet

Lloc: El Centru
Ho organitza: Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Literatura
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat