ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tot a punt per gaudir de La Bohème a la plaça Colomer
PUBLICAT Dimarts, 05.07.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Liceu a la fresca. Presentació - foto cedidaCanet de Mar forma part dels 121 municipis de Catalunya i de l'illa de Menorca, que retransmetran simultàniament aquest divendres, 8 de juliol, l'òpera La Bohème.  L'Àrea de Cultura i l'Associació Cultural Plataforma Odèon ho tenen tot a punt perquè la plaça Colomer es vesteixi d'òpera per una nit. A través d'una pantalla gegant, els assistents podran seguir la representació que s'estarà duent a terme al Liceu de Barcelona.

Aquest dilluns s'ha fet la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment. L'alcaldessa Blanca Arbell hi ha participat i s'ha situat a l'espai del Maresme dins la foto de família que han fet tots els assistents, en una representació del mapa de Catalunya i Menorca.

L'any passat va ser la primera edició d'aquesta iniciativa del Liceu i hi van participar 13 municipis. Aquest 2016 en són 121. Hi col·labora també Televisió de Catalunya, que fa la cessió del senyal perquè es pugui retransmetre en òptimes condicions a tot arreu. La gravació es farà amb 8 càmeres, totes ubicades al teatre: cinc a platea, 1 braç entre l'anfiteatre i el segon pis, una al segon pis i una grua en el prosceni, davant el teló de boca.

L'accés a la plaça Colomer és lliure però es demana la màxima puntualitat per no entorpir el correcte visionat de la representació. L'esdeveniment ha anat acompanyat de la campanya La meva butaca a la fresca, en la qual es demanava als ciutadans que es fessin fotografies amb una butaca vermella i la pengessin a les xarxes. Entre els participants s'han sortejat abonaments i invitacions per al Liceu.

La Bohème començarà a les 22.00 hores. No us la perdeu!

^