ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Diputació farà un estudi de programació per a una nova ubicació de la Biblioteca i l'Arxiu
PUBLICAT Dilluns, 20.06.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Sala d'estudi Biblioteca - 2012Dins el Catàleg de serveis 2016, una de les eines que la Diputació de Barcelona posa al servei dels municipis per aconseguir finançament i suport per a projectes de diferents àmbits, Canet ha rebut confirmació d'un nou ajut. Es tracta de l'Estudi de programació per a la construcció d'una biblioteca i un arxiu municipal. Aquest és un dels projectes més rellevants de l'Àrea de Cultura, que forma part de la inversió en la millora dels equipaments municipals que donen servei directe al ciutadà. A l'enquesta feta recentment als usuaris de la Biblioteca P. Gual i Pujadas, una de les obervacions més comentada pels participants és la necessitat d'un espai més gran. Per la Biblioteca passen cada dia mols usuaris i s'hi duen a terme moltes activitats relacionades amb la cultura, com són conferències, xerrades, presentacions, contes per nens i adults, club de lectura ... L'Arxiu municipal, per la seva banda, està ubicat a l'Ajuntament i inclou tant l'arxiu de documents històrics com l'arxiu administratiu. És un servei obert al públic i en ple funcionament però que té unes limitacions d'espai molt evidents.

Per aquest motiu, els responsables de l'Àrea de Cultura treballen per aconseguir suport en l'ampliació i la millora de tots dos equipaments. Ara, amb aquest Estudi de programació, sabrem si el programa d'usos de la Biblioteca i de l'Arxiu permeten un canvi d'ubicació i quines opcions tenim per fer-ho.

L'Estudi de programació per a la construcció d'una biblioteca i un arxiu municipal, ens arriba a través del Catàleg de serveis 2016, dins dels ajuts que atorga l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació dins el Programa de millora de els infraestructures de serveis municipals. És un ajut tècnic i no tindrà cap cost afegit per part de l'Ajuntament.

^