ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge es fa el Mercat d'Intercanvi i venda de 2a mà d'estiu
10 anys de Mercat d'Intercanvi
PUBLICAT Dijous, 26.05.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Mercat d'IntercanviAquest diumenge, 29 de maig, de 18.00 a 21.00 hores, la plaça Universitat es tornarà a omplir de parades amb els productes de l'edició d'estiu del Mercat d´Intercanvi i Venda de 2a mà. Fa gairebé 10 anys que celebrem a Canet de Mar mercats d'intercanvi. L'any 2006 vam fer el primer i el d'aquest diumenge serà el número 46. Al principi només era per intercanviar productes. Ara també s'hi pot fer venda de 2a mà. És un mercat consolidat que transmet el missatge que el residu pot ser un recurs i que podem reaprofitar productes que per algú ja no són útils. Contribuïm per tant, a treballar en la reducció de residus.

A principis d'aquesta setmana ja s'havia arribat a les 165 sol·licituds de participació, per la qual cosa s'havia arribat al màxim d'espais disponibles a la plaça Universitat. Totes les sol·licituds rebudes després d'aquesta xifra, s'han posat en llista d'espera per si hi ha baixes entre els participants admesos.

Si us fa falta alguna cosa (joguines, jocs, contes, llibres, roba, etc...), teniu curiositat o teniu algun producte per intercanviar, acosteu-vos al Mercat d'Intercanvi i Venda de 2a mà d'esiu. Segur que ho trobeu!!!

^