ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La nocturna de Canet col·labora amb el Banc dels Aliments
PUBLICAT Dimecres, 25.05.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

web lafamnofavacancesLa Fundació Banc dels Aliments comença la campanya La fam no fa vacances, amb la intenció de fer recollida d'aliments també durant els mesos d'estiu. La campanya es fa extensiva a entitats, associacions i institucions perquè s'aprofitin actes i esdeveniments públics per fer recollida d'aliments.

Això es el que faran a la cursa Nocturna de Canet, que es farà el 4 de juny i que compta aquest any amb la participació de l'actual campiona del món d'Ultra Trails, Núria Picas. Les inscripcions són obertes, així com les aportacions per al Banc d'Aliments. A banda de la recollida d'aliments que és oberta a tothom, per cada participant que arribi a la meta, l'obra social de La Caixa, donarà dos euros per al Banc d'Aliments. La cursa tindrà dos circuits, un de més llarg i un de més curt i recorrerà centre urbà i afores, arribant fins a la Creu.

El Banc d'Aliments demana sobretot conserves, oli, llegum cuit i llet. Hi podeu col·laborar sempre. Trobareu tota la informació en aquests dos enllaços: www.lafamnofavances.com i www.bancdelsaliments.org.

^