ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Estima el teu mercat, nova campanya de Promoció Econòmica
PUBLICAT Dimecres, 18.05.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Campanya Estima el teu mercatAquesta segona quinzena de maig, se celebra la Setmana internacional dels mercats. Des de Promoció Econòmica se sumen a aquesta iniciativa i per això es tira endavant la campanya Estimar el teu mercat, té premi. L'Associació de Venedors de la Plaça Mercat fa, des del 15 i fins al 31 de maig, aquesta campanya que premia amb 350 euros els seus clients. Es fa un sorteig diari de 25 euros entre els compradors de la Plaça.

Aquesta és la tercera edició. L'any 2014, l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal de Mercats, i la Diputació de Barcelona, es van adherir a un acord internacional impulsat per organitzacions i gestors de mercats europeus que tenia per objecte promoure una campanya que destaqués la importància dels mercats a ciutats i pobles d'arreu del món. És una idea que segueix el model de la campanya 'Love Your Local Market', desenvolupada per l'Associació Nacional d'Autoritats de Mercats del Regne Unit (NABMA), que promou la recuperació dels mercats al seu país per a la compra de productes alimentaris frescos i de qualitat alhora que incentiva la creació de nous negocis a l'interior dels mercats per revitalitzar aquest sector del comerç.

La intenció de fer-la aquí és incidir en el paper clau que tenen els mercats municipals en la configuració de pobles i ciutats per fer-los més sostenibles a nivell social, econòmic i mediambiental i alhora, perquè la gent s'apropi al mercat.

^