ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei Local d'Ocupació ofereix suport en la demanda i l'oferta de feina
PUBLICAT Dimarts, 10.05.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El Servei Local d'Ocupació, adscrit a Promoció Econòmica, rep habitualment consultes de demandants de feina. També de projectes i negocis que s'estan desenvolupant al municipi i que interessen a moltes persones. Des d'aquí fem un recordatori de com funciona aquest Servei i dels passos que s'han de seguir per poder utilitzar-lo:

Com accedir a les ofertes del Servei Local d’Ocupació? 

Per poder accedir a les ofertes de la nostra borsa de treball cal estar inscrit a la base de dades del Servei Local d'Ocupació adscrit a la XALOC (Xarxa Local d'Ocupació de la Diputació de Barcelona). A Canet de Mar, tenim ubicada la Borsa de treball al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora, i cal demanar cita prèvia per inscriure’s.

La normativa de la xarxa Xaloc no permet recollir currículums dels usuaris; cal donar d’alta i introduir totes les dades de la persona interessada a la base de dades d’aquest aplicatiu. El programa, amb aquestes dades, elabora automàticament un currículum que és el que s’envia a les empreses.

Els usuaris donats d'alta al servei cal que revisin periòdicament les dades i actualitzin el currículum, ja que així s'optimitza el procés de recerca de feina. El Servei Local d'Ocupació només envia com a candidats a les persones que estiguin inscrites al programa. 

Ser usuari del Servei Local d’Ocupació també permet:

  • Inscriure’t a les ofertes de feina de la web www.diba.cat/slo , portal on es gestionen les ofertes de totes els Serveis Locals d’ocupació de la província (ordenades per comarca/municipi i per família professional)
  • Tenir accés al Club de la Feina per fer recerca activa a altres portals de feina, buscadors, ETT, etc.
  • Suport tècnic alhora d'elaborar el currículum i cartes de presentació
  • Poder utilitzar l’aula d’informàtica que disposa d’impressora i internet
  • Consultar formació per a la millora de la ocupabilitat

El Servei també s'ofereix a les empreses que tenen vacants. D'acord amb les característiques i el perfil professional que es busqui, se'ls ajuda a trobar treballadors per cobrir aquests llocs de treball. El cost d'aquest Servei està assumit íntegrament per l'Ajuntament de Canet i la Diputació de Barcelona. 

SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ – Àrea de Promoció Econòmica
Riera Gavarra, s/n – 93 795 46 25 –  promocioeconomica@canetdemar.cat
Horari de 9.00 a 14.00 hores.

^