ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Ministeri d'Hisenda inicia un procés de regularització cadastral a la nostra zona
PUBLICAT Dimarts, 26.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La Direcció General del Cadastre, que depèn del Ministeri d'Hisenda i Adminitracions Públiques està duent a terme un procés de regularització cadastral al territori català. Canet de Mar n'és una de les poblacions afectades, tot i que el nostre municipi va fer una revisió l'any 2011 i per tant, seran molt pocs els habitatges que rebran notificació.

La Direcció General del Cadastre disposa d'una base de dades que no es correspon, en molts casos amb la realitat del territori. D'aquí que els calgui una regularització. L'Ajuntament de Canet de Mar s'ha posat a disposició de l'empresa contractada per dur a terme la revisió del mapa inicial d'incidències i la proposta d'actualitzacó, però és un procés encarregat des del Ministeri.

Avisem la població d'aquest procés extraordinari de regularització i repetim que afectarà pocs habitatges de Canet, perquè la revisió cadastral al nostre municipi es va fer a finals del 2011. Aquesta regularització no forma part de la proposta de revisió global del cadastre que se sol·licitarà a la Direcció General per corregir possibles desviacions de la que es va fer al 2011.

^