ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
7 canetencs participen al programa Joves per l'Ocupació
PUBLICAT Divendres, 22.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

foto CCM - joves per l'ocupacióAquest abril ha començat una nova edició del programa Joves per l'Ocupació que gestiona el Consell Comarcal del Maresme. Hi ha 7 joves de Canet de Mar que en formen part, tres més que la passada edició. Som el municipi amb més participants en un programa que forma part dels recursos de Garantia Juvenil de la comarca en el qual participen fins a 40 joves. La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament ha estat l'encarregada de fer les derivacions al Consell Comarcal, de forma coordinada amb la Regidoria de Promoció Econòmica.

Els 40 joves participants rebran formació professional de 300 hores i faran 80 hores de pràctiques no laborals amb l'objectiu que quan finalitzin estiguin plenament preparats per trobar feina en les activitats en què hauran estat formats i que en aquesta edició són de dos sectors, sanitat i comerç; i concretament, en dues especialitzacions laborals molt demanades: zelador/a sanitari/a i auxiliar de magatzem i comerç.

El programa Joves per l'Ocupació, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb fons provinents dels Pressupostos Generals de l'Estat i del Fons Social Europeu, està adreçat a persones joves d'entre 16 i 24 anys (fins als 30 anys en el cas de persones amb certificat de discapacitat igual o superior al 33%) que es trobin a l'atur, tinguin una baixa qualificació o hagin abandonat el sistema educatiu. És indispensable, però, que estiguin inscrits com a demandants d'ocupació i apuntats al Registre de Garantia Juvenil.

^