ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet inicia un projecte formatiu de fusteria per a joves
PUBLICAT Dilluns, 18.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El 15 de març es va iniciar un projecte a Canet que forma part de les iniciatives de l'Ajuntament de cara a la formació i sortida professional dels joves d'entre 16 i 29 anys. És un projecte formatiu de fusteria que l'Ajuntament du a terme amb l'entitat Salesians Sant Jordi de Mataró, que compta amb el suport del Servei Català d'Ocupació (SOC). Es fa a les instal·lacions del servei de fusteria de la Brigada d'Obres i Serveis, situat al recinte de Vil·la Flora, tres tardes a la setmana, quan ja no hi ha activitat municipal.

Hi participen 6 joves de Canet que reben formació especialitzada en fusteria i se'ls acompanya en la seva inserció laboral. Forma part dels recursos del programa de Garantia Juvenil que s'ha desplegat aquest començament d'any arreu del territori català. 

La col·laboració entre l'Ajuntament i els Salesians Sant Jordi s'ha concretat a través d'un conveni de col·laboració i de cessió dels espais de la fusteria municipal i l'han signat, per part de l'Ajuntament, els regidors d'Educació, Lluís Llovet i de Joventut, M.Assumpta Revoltós.

La voluntat de l'Ajuntament és la de donar suport als recursos educatius i formatius de segona oportunitat per tal d'ampliar les possiblitats d'inserció formativa i laboral dels joves de Canet i ampliar l'ús de les dependències municipals que a la tarda estan tancades.

Els joves seleccionats han estat derivats a l'entitat organitzadora del programa formatiu per tal que s'hi integrin, a través de la Regidoria de Joventut i amb la col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica, Educació i Serveis Socials. El projecte acabarà el 15 de novembre.

Projecte fusteria Salesians   Projecte fusteria Salesians

^