Dissabte, torna la cursa de resistència de motos al polígon
PUBLICAT Dijous, 14.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cursa resistència motos 2015 - foto cedidaAquest dissabte a la tarda es farà a Canet la tercera prova del Campionat de Catalunya de resistència de terra de ciclomotors. Com ja es va fer l'any passat, serà en un dels solars situats a la zona del polígon industrial Can Misser, just darrera la piscina municipal.

La cursa té una durada de 3 hores, i hi participen equips de dos pilots que es van rellevant en una única motocicleta per equip. Guanya qui fa més voltes al circuit durant tot aquest temps. L'espectacle està garantit ja des de l'inici, perquè la sortida es farà tipus Le Mans, és a dir, pilots en un costat, vehicles a l'altre i sortida a peu a buscar vehicle per començar a rodar.

Abans de començar, el pilot canetenc Joan Pedrero farà la volta d'honor al circuit. L'any passat, la cursa va generar una gran expectació al municipi. Hi van participar 33 equips i es van comptabilitzar uns 1.500 assistents de Canet i d'altres poblacions. Aquest 2016 s'espera la participació de 35 equips i la presència de pilots destacats en l'especialitat d'enduro i de motocros.