Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Divendres
07.10.2016
19:00h
 
Activitat del Correllengua 2016
Lloc
Biblioteca P. Gual i Pujadas
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Literatura

«Una aventura apassionant de més de 2.000 anys d'història».

Situada en un indret ben especial, en una plana arrecerada de cara al mar, la Barcelona que avui coneixem és una ciutat amb ànima pròpia, una ànima que ha nascut d´una història diversa, conflictiva i profundament humana, de més de 2.000 anys. Els somnis i les ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se a les noves circumstàncies en cada època.

Barcelona dóna compte d´aquest flux dinàmic del temps i de la història. L´èpica d´una ciutat a la vora del Mediterrani que s´ha forjat amb comtes, guerrers o reis i amb manobres, comerciants, fabricants, arquitectes i emprenedors de tota mena. Una història plena de grans noms, però també de personatges anònims. Entre el passat i el present, atenent als episodis més esplendorosos i coneguts, però també als grans buits i silencis, Barcelona és un llibre imprescindible per a qualsevol lector.

L´apassionant història de Barcelona des dels seus orígens fins a l´actualitat, narrada com una aventura.

Una història èpica, entretinguda, rigorosa i divulgativa.

Enric Calpena (Barcelona, 1960) és periodista, historiador i professor de Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Especialitzat en divulgació històrica, ha estat director i guionista de nombrosos documentals històrics per a la televisió. Col·laborador de la revista Sàpiens, també dirigeix programes radiofònics sobre Història.

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet