ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Més de 40 persones participen a la darrera gimcana del Griu
PUBLICAT Dilluns, 04.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Gimcana Griu i Domènech i Montaner - 03/2016El 26 de març vam tenir de nou visita del Griu, el personatge mitològic protagonista del conte interactiu El Griu de Canet, un viatge per la història local. Aquesta és una forma de fer turisme pensada per a tots els públics però especialment per al públic familiar.

Dissabte de Setmana Santa doncs, vam tenir gimcana. Hi van participar 43 persones, entre les quals 22 menors, dividits en 7 grups. A més a més de participants canetencs, hi va haver persones vingudes d’Andorra, Barcelona o Cornellà de Llobregat. Totes anaven equipades amb un mòbil tipus smartphone, un mapa i un llibre, tot per seguir les pistes repartides per Canet per descobrir el patrimoni cultural i monumental de Canet i resoldre l’enigma del Griu, aquest personatge mitològic meitat lleó, meitat àliga.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme amb la col·laboració de la Biblioteca P. Gual i Pujadas, ha elaborat aquesta ruta literària sobre el Griu de Canet que repassa la història i la cultura del nostre municipi i ho fa d'una manera amena i a l'abast de tothom.

Si voleu veure el vídeo on es fa una breu introducció sobre la història del Griu, aquest és l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=TC47RxvYlPU&feature=youtu.be

^