ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Neteja a fons de les instal·lacions esportives
PUBLICAT Dimarts, 22.03.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Vestuaris camp de futbolTal i com es va fer amb l'espai de les voltes de l'Odèon, l'Ajuntament, a través de l'empresa adjudicatària de la neteja de les dependències municipals, du a terme una neteja a fons d'equipaments municipals.

En aquesta ocasió s'està fent en els diversos equipaments esportius. Aquest març s'han netejat els vestuaris de les pistes d'atletisme i després de Setmana Santa es farà amb el camp de futbol municipal, després de la celebració dels tornejos internacionals de futbol base. Ja a l'abril, quan s'enllesteixin les obres que es fan a les canonades d'aigua dels vestidors del Pavelló, s'hi farà també neteja a fons. En aquest cas del Pavelló, a més a més es farà un polit i abrillantat del terra des de l'entrada fins a la porta que dóna accés a la pista d'hoquei.

Totes aquestes actuacions són possibles, igual que va passar amb els plafons multimèdia i els llums de les voltes de l'Odèon, perquè al contracte signat amb l'empresa que va guanyar el concurs de la neteja de les dependències de l'Ajuntament, s'hi va incloure una bossa d'hores extraordinàries que podien revertir en aquelles instal·lacions que es considerés oportú. Per tant, aquesta neteja no tindrà cap cost afegit per l'Ajuntament.

^