Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 12
Canet Rock 014
Canet Rock 014
Pancarta 14
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 11
sant jordi
Pancarta 07
Pancarta 13
Pancarta 08
Pancarta 01
pancarta 15
Pancarta 05
COMUNICATS OFICIALS
Amb relaciķ a la nota dels responsables sindicals del cos de la Policia Local

L'Ajuntament de Canet de Mar estā negociant amb tota la plantilla de treballadors un conveni per tal de regular i millorar les condicions de treball amb la māxima equitat i d'acord amb el marc legal vigent i les possibilitats financeres del consistori. Aquest acord estā pendent de ratificaciķ per l'assemblea de treballadors i ja ha estat aprovat en la seva totalitat per la Mesa de negociaciķ del conveni colˇlectiu, amb la presčncia dels representants sindicals del cos de Policia Local.

L’Ajuntament de Canet de Mar garanteix que la negociaciķ d’aquest conveni no afectarā els serveis essencials que rep la ciutadania.

L’Ajuntament de Canet de Mar es compromet a aconseguir que les retribucions, les hores extres i també la convocatōria de processos selectius per a la provisiķ de les places vacants al cos de la Policia Local es realitzin amb la māxima transparčncia i d’acord amb els requisits i els terminis que determina el marc legal vigent.

L’Ajuntament de Canet de Mar té plena confianįa en el conjunt de la seva plantilla de treballadors i, per respecte a la seva professionalitat, no es deixarā arrossegar per una dināmica de desqualificacions públiques que no contribueix al bon nom de la instituciķ ni a reforįar la confianįa en la feina de la Policia Local.

Informaciķ publicada el 13 de febrer de 2016
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat