ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Parcs i jardins renova la rotonda superior d'entrada a Canet per l'autopista
PUBLICAT Divendres, 12.02.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest febrer hem iniciat la renovació integral d’una altra rotonda a Canet de Mar. En aquesta ocasió és la d’entrada i sortida de Canet just per sobre l’autopista. El servei municipal de jardins a part de seguir fent els treballs de manteniment de tots els jardins del municipi, realitza actuacions de renovació integral de determinats jardins. Així, en els últims anys s’han renovat completament la rotonda d’entrada per sota de l’autopista d’entrada i sortida de Canet, la plaça 11 de setembre i la rotonda de la N-II de sortida cap a Sant Pol de Mar. També renovacions completes en espais més petits, com els jardins de la zona del punt d’informació o al carrer Sant Antoni Maria Claret.

L’objectiu de l’Ajuntament, a través de l’Àrea de Medi Ambient on s’integra el Servei municipal dels parcs i jardins, és, si la feina de manteniment i la disponibilitat econòmica ho permeten, anar millorant els diferents parcs i jardins de Canet. I aquesta millora es fa amb criteris de sostenibilitat dels parcs i jardins i d’eficiència posterior en el manteniment. Per tant, per una banda es renoven els jardins dissenyant-los perquè les espècies estiguin al màxim d’adaptades al clima, es consumeixi el mínim d’aigua, es regui de forma automàtica i eficient, no es vegin afectades per plagues ni malures, evitin el creixement d’herbes no desitjades, etc. I per una altra banda, es dissenyen per tal que el manteniment posterior sigui al mínim possible. Tot això, evidentment, amb el gran objectiu, també, de millorar l’aspecte i la imatge de les nostres zones enjardinades.

Els treballs de rehabilitació de la rotonda que s’han iniciat ara consisteixen per una banda en el rebaix important del volum per permetre una millor visibilitat dels vehicles i per tant una millora de la seguretat. I per una ltra en la rehabilitació total dels elements superficials. En aquest cas el disseny escollit seran principalment de pedra de diferents colors.

Reforma rotonda autopista  reforma rotonda autopista   reforma rotonda autopista  
 

^