Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova campanya per identificar i esterilitzar els animals de companyia
Fins al 30 d'abril
PUBLICAT Dimecres, 10.02.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Cartell campanya animals de companyia - 2016Des de l'Ajuntament ens fem ressō de la campanya Sķc responsable, que s'adreįa a propietaris de gossos, gats i fures perquč xipin i censin els seus animals de companyia. És obligatori, d’acord amb la legislaciķ vigent, que els animals de companyia figurin en un cens que custodiī l’Ajuntament. Abans de censar-los, cal que els animals estiguin xipats. El microxip s’introdueix en els animals i permet obtenir-ne totes les dades en cas de pčrdua o abandonament.

La Fundaciķ per l’Assessorament i Acciķ en Defensa dels Animals (FAADA) ha engegat un any més la campanya d’esterilitzaciķ i identificaciķ d’animals de companyia que porta el títol Sķc Responsable. Aquesta campanya fa que es pugui aconseguir preus promocionals per a l’esterilitzaciķ i la identificaciķ dels animals.

Per poder esterilitzar el gos, gat o fura ha d’estar identificat amb microxip -segons preveu la Llei de Protecciķ dels Animals 2/2008-, i en cas que no ho estigui, serā requisit indispensable posar-li el microxip abans esterilitzar-lo.

Amb l’esterilitzaciķ de gossos, gats i fures es millora la salut de l’animal, es colˇlabora amb el control de natalitat, disminueixen els abandonaments i la despesa pública en la gestiķ aquests abandonaments.

La campanya durarā fins al 30 d’abril i és possible grācies a la participaciķ dels centres veterinaris colˇlaboradors.

Per a més informaciķ sobre els preus i com poder obtenir les promocions:  Telčfon: 93 6245538 o web: http://www.socresponsable.org/

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^