Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Divendres
20.05.2016
19:30h
 
Activitat que forma part dels actes organitzats per celebrar el 10è aniversari de l'associació Plataforma per la Llengua de Canet de Mar
Lloc
Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Cinema

El divendres 27 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirà a l´Aula Magna de l´Escola de Teixits de Punt la pel·lícula “Born” i seguidament un col·loqui amb el director Claudio Zulian.

Basada en fets reals, la pel·lícula segueix les peripècies del calderer Bonaventura Alberni, de la seva germana Marianna i del ric comerciant Vicenç, amb qui els dos tenen comptes pendents. Tots tres van viure a principis del segle XVIII al desaparegut barri del Bornet de Barcelona. Tres persones confrontades a un temps d'enormes mutacions socials, polítiques i també íntimes. Un temps que encara és el nostre.

La pel·lícula està dividida en tres parts. Cada una té un dels personatges principals com a protagonista. Les tres parts són la continuació de l'altra en el temps.

Protagonitzat: Josep Julien, Vicky Luengo i Marc Martínez

Gènere: Drama històric

Durada: 102 minuts

Direcció: Claudio Zulian

Una producció d'Acteon amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Televisió de Catalunya, Fundació Noguera, Obra Social "la Caixa" i Museu de la Música.

Més informació del film a: http://bornfilm.org/

Vegeu un tràiler a: https://youtu.be/FdIeL_I7RQM

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet