Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 03
Pancarta 05
pancarta 15
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 14
sant jordi
Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 13
Pancarta 11
Canet Rock 014
Pancarta 07
Canet Rock 014
Pancarta 12
NOTÍCIES
El 2016 ens rep amb nou parquet al Pavelló d'Esports

parquet pavelló instal·lacióL'aturada esportiva de les Festes de Nadal, ha servit perquè es renovés completament el parquet de la pista interior del Pavelló d'Esports. Han estat unes setmanes d'intensa feina per col·locar la totalitat del parquet i les tasques de condicionament complementàries, que eren el marcatge de la pista per a les diferents modalitats esportives i l'adaptació de les cistelles de bàsquet a la nova alçada i llargària del terra.

El cost total d'aquesta obra, que ha pagat l'Ajuntament a través del pressupost de l'Àrea d'Esports, és de 68.000 euros i inclouen la compra i la instal·lació del parquet, el marcatge de la pista i l'adequació de les cistelles. Ha estat una feina molt laboriosa perquè ha calgut primer fer una feina d'anivellament, ja que la pista presentava deficiències en aquest sentit. Després s'ha col·locat la fusta de la part central i finalment els laterals. Un cop acabat, s'ha procedit a modificar la ubicació de les cistelles i a fer les marques reglamentàries al terra.

El que queda per acabar són les rampes laterals d'accés a la pista, que fa la Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament i la instal·lació de noves tanques. Per tal de millorar l'accés a la pista exterior, ara que la interior és més gran, s'ha desmuntat la grada situada a la part inferior de la pista.

A tots aquests treballs s'ha d'afegir el nou tancament superior del túnel de vestidors, que estava molt malmès i s'ha fet nou, ara de vidre. Només quedarà per acabar el darrer tram d'accés a pista.

parquet pavelló esportsA la pista interior del Pavelló s'hi practica bàsquet, futbol sala i patinatge artístic. S'ha fet el marcatge a terra per a la pràctica d'aquests esports, inclòs el mini bàsquet, però a banda d'aquests, també s'ha preparat la pista per als esports d'handbol i voleibol, que actualment no s'hi practiquen però per si es fa en un futur. A més a més dels clubs esportius locals, també són usuaris del Pavelló totes les escoles concertades de primària de Canet, els dos instituts públics i el centre residencial Els Garrofers. A tots ells la Regidoria d'Esports ha enviat una carta perquè es demani als usuaris que el calçat esportiu que s'utilitzi a la pista no sigui el mateix amb el qual es vagi pel carrer. Així ens assegurem un millor manteniment del parquet.

El Pavelló d'Esports és espai utilitzat també per altres activitats puntuals, com festivals d'entitats, campionats de boxa o campanyes extraordinàries de donació de sang.

Informació publicada el 12 de gener de 2016
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat