ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Renovem els iglús de vidre a cost zero pels ciutadans
PUBLICAT Dimecres, 16.12.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

iglú de vidreA partir d'aquesta setmana comencen a renovar la totalitat dels iglús de vidre propietat de l’Ajuntament. Actualment tenim 49 iglús al poble, 22 dels quals són propis de l’Ajuntament i la resta de l'empresa Santos Jorge, que és qui té contractada la gestió del servei de recollida.

Els iglús propis els tenim des de fa més de 10 anys. ECOVIDRIO, gestor integrat de la recollida de vidre i que té l’obligació de pagar la recollida selectiva del vidre dels municipis, aporta aquests iglús que ara l’Ajuntament renova. Per tant, amb un cost zero pels ciutadans es renovaran la totalitat d’aquests iglús.

La substitució s’anirà fent de forma paulatina, aprofitant la feina habitual de l’empresa adjudicatària. Aquests iglús s’han de buidar i substituir immediatament. Per tant es requereix temps per anar-ho fent per zones. L’objectiu és que durant el primer trimestre de 2016 estiguin tots els iglús propis totalment renovats.

Canet de Mar és un municipi que recicla. Els excel·lents resultats que tenim ho posen de manifest. Des de l'Ajuntament felicitem els veïns i els animem a mantenir i millorar la recollida selectiva de totes les fraccions.

^