ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Avís: problemes temporals amb la TDT provocats per la instal·lació d'una antena de telefonia mòbil
Se soluciona amb la instal·lació d'un filtre gratuït
PUBLICAT Dimarts, 15.12.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

4G web llega800Els darrers dies, moltes llars de Canet han tingut problemes amb la recepció del senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Després de les consultes fetes per l'Ajuntament als organismes de la Generalitat, hem sabut que es tracta de la col·locació d'una antena de telefonia mòbil per al desplegament de la tecnologia 4G a la banda de 800 Mhz. Les empreses adjudicatàries d'aquest desplegament, que són Orange, Telefónica i Vodafone, han començat a instal·lar les antenes al territori. Les emisions de telefonia mòbil 4G es produeixen a la banda adjacent a la de la TDT i això pot fer que la recepció de la televisió pugui veure's afectada en alguns edificis pròxims a les antenes.

Tots els veïns que tingueu problemes amb la recepció dels canals de la TDT, podeu trucar al telèfon 900 833 999 i us instal·laran gratuïtament un filtre perquè pugueu seguir veient la televisió amb normalitat.

Per tal de garantir els drets dels usuaris, el Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, resoldrà les reclamacions i queixes a través d'aquest mateix telèfon, o bé a través del formulari que trobareu al web www.llega800.es.

També ens han facilitat el contacte amb l'oficina de Atención al Usuario de Telecomunicaciones, a través dels telèfons 901 33 66 99 i 968 010 362 o de la pàgina web www.usuariosteleco.es

^