ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Felicitem l'Escola Misericòrdia per l'estalvi energètic del 2015
PUBLICAT Dijous, 10.12.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Escola Misericòrdia va acceptar, al gener passat, participar al projecte europeu Euronet 50/50 max, una iniciativa que pretén involucrar els centres educatius d'arreu d'Europa amb l'objectiu comú de reduir el consum energètic i incrementar els nivells de coneixement i conscienciació en aquest aspecte. Ara han vingut a l'Ajuntament a fer lliurament simbòlic de l'estalvi que s'ha aconseguit; 3.900 euros en total, 1.500 dels quals seran per a l'Escola i els projectes que desenvolupen. 

Visita Escola Misericòrdia 50/50Aquest és un projecte important no només per a l'Escola, sinó per a tothom. Ha estat un any durant el qual s'han adoptat mesures per estalviar al centre energia elèctrica, de calefacció i aigua calenta. L'Escola Misericòrdia de Canet és pionera al municipi en molts projectes relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient. És escola verda i per tant, l'estalvi i la racionalitat energètica formen part del seu dia a dia. Amb el conveni signat amb l'Ajuntament al gener d'aquest any 2015, l'Escola es va comprometre a aplicar mesures per aconseguir un estalvi que després repercutís directament al centre.

Durant aquests gairebé 12 mesos, el centre ha aconseguit estalviar més de 12.000 kwh que equivalen a un cost de 3.915,34 euros. En aplicació d'aquest conveni, l'Ajuntament els ha concedit un ajut de 1.500 euros per tal que desenvolupin nous projectes a l'escola.

L'alcaldessa Blanca Arbell i els regidors Jesús Marín, Laureà Gregori i Lluís Llovet han rebut una delegació d'alumnes i professors del centre per felicitar-se mútuament d'aquesta fita i comprometre's a seguir amb el projecte durant el 2016.

^