Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 14
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 11
pancarta 15
sant jordi
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 13
Canet Rock 014
Pancarta 12
Canet Rock 014
Pancarta 10
Pancarta 05
NOTÍCIES
La Festa de Trons, trending tòpic a les xarxes socials

Festa de TronsL'arribada de l'hivern ha estat una festa a Canet de Mar. L'èxit de la Festa de Trons ha estat possible gràcies a la implicació de fans i seguidors de la sèrie americana que han participat activament en totes les activitats organitzades. Els comerciants també hi han tingut a veure, omplint les parades de productes i animant així l'espai de la riera Sant Domènec que es va habilitar per l'ocasió. Durant tota la jornada es va viure una activitat frenètica a les xarxes socials, sobretot al twitter. Les piulades van ser constants, fins al punt que #FestdeTrons va ser trending tòpic, que vol dir que va ser una de les etiquetes més utilitzades pels usuaris del twitter. En concret ho va ser al migdia, situant-se en el punt 62 del rànquing d'etiquetes amb més piulades a l'Àrea de Barcelona.

Les fotografies també van inundar els diferents perfils d'instagram, facebook o twitter. Les cues van ser constants davant el tron on tothom qui ho volgués s'hi podia retratar. Els seguidors van animar en tot moment la riera i el concurs de cosplay va ser molt lluït. El guanyador, un jove John Snow que va participar-hi amb llop inclòs.

El fenòmen Joc de Trons està en alça i Canet es felicita per haver sabut crear un esdeveniment divertit i molt atractiu tant per seguidors i fans de la sèrie, com per comerciants i en general per tota la població, que han gaudit i participat de la festa.

Podeu veure'n un recull d'imatges a la pàgina de facebook de l'Ajuntament i a l'àlbum de fotos de la pàgina web. Aquí teniu també el vídeo resum de la jornada:

Informació publicada l'1 de desembre de 2015
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat