Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 11
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 13
Pancarta 10
Pancarta 05
Pancarta 04
Canet Rock 014
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 12
pancarta 15
sant jordi
Pancarta 14
Canet Rock 014
Pancarta 08
NOTÍCIES
Aquest dissabte, arriba l'hivern a Canet de Mar
Festa de Trons a la riera Sant Domènec

cartell Feta de TronsLes baixes temperatures de l'hivern ens han arribat de cop. Sembla que sabessin que Canet es preparava per viure, aquest dissabte 28 de novembre, la Festa de Trons de Canet de Mar. L'Àrea de Promoció Econòmica i el Castell de Santa Florentina, comptant amb el suport i la col·laboració de la Generalitat, la Bilblioteca, la Casa museu i els comerços My Sweet Dreams Cupcakes, Vistoenpantalla.com i La Gruta, han organitzat una mercat temàtic inspirat en la sèrie americana Game of Thrones que va rodar part de la sisena temporada aquest setembre a Canet.

La Festa de Trons s'ubicarà a la riera Sant Domènec, espai on lluirà el tron de ferro que és icona de la sèrie i que estarà a punt perquè qui ho vulgui s'hi pugui fotografiar. A la riera hi haurà també activitats com tallers de modelatge infantil i per adults, visita guiada al Castell de Santa Florentina i a la Casa museu, espectacles d'acció i lluita, cercavila amb els Geganters de Canet, conferències i l'esperat concurs de Cosplay.

I els comerços que s'han apuntat a la promoció de l'esdeveniment i que ja fa mesos que creen i venen productes relacionats amb Joc de Trons, posaran parada a la riera perquè tothom pugui comprar i tastar els productes inspirats en les cases dels Set Regnes. I fins i tot s'hi han sumat els restaurants. Així doncs, a diversos restaurants de Canet podreu tastar plats creats per recordar-nos a tots que l'hivern arriba a Canet de Mar.

Cartell conferències Joc de Trons - novembre 2015

flyer festa de trons

Informació publicada el 24 de novembre de 2015
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat