ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Generalitat començarà el CAP de Canet aquest 2005
Salut garanteix una inversió de 1.650.000 euros pel CAP de Canet
PUBLICAT Dijous, 17.02.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La consellera de Salut, Marina Geli,  ha adreçat una carta a l´alcalde de Canet informant-lo que al pressupost del 2005 la Generalitat ha inclòs una partida de 1.650.000 euros per al futur Centre d´Atenció Primària de Canet.

Les converses i les trobades de l´alcalde Joaquim Mas, en nom de l´equip de govern, amb tècnics i responsables de la Generalitat estan sent molt beneficioses per Canet. Actualment s´està fent un concurs d´idees per triar el model d´edifici que es farà al nostre poble. La Generalitat disposa d´uns models establerts però l´alcalde va negociar amb ells que es fes un edifici d´acord amb l´estètica i la imatge de l´entorn.

 

El nou CAP de Canet se situarà a sobre de l´aparcament subterrani de la riera Gavarra que es començarà a construir aquesta primavera. La previsió és que el projecte del CAP tiri endavant aquesta tardor de 2005. Tècnics d´ambdós projectes mantindran reunions periòdiques per consensuar els treballs de construcció.

roda de premsa pel nou CAP L'Ajuntament de Canet ha convocat una roda de premsa aquest matí, encapçalada per l'alcalde i per la regidora de Sanitat, Cati Forcano, acompanyats dels tinents d'alcalde d'Urbanisme i de Comunicació, Ibis Puig i Òscar Figuerola.
Han explicat als periodistes els detalls d'aquesta inversió davant la maqueta del projecte, que inclou a més a més del CAP, la plaça pública i l'aparcament subterrani.

Foto: Arxiu Municipal


Informació publicada el dijous 17 de febrer de 2005

^