ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya
PUBLICAT Dimarts, 17.11.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els propers dos mesos, la Generalitat du a terme l'Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya (ESPC). Aquesta és la setzena edició i es tracta d'un baròmetre que mesura l'opinió ciutadana respecte els temes de seguretat que afecten la població.

L’ESPC consisteix en l'estudi periòdic de les experiències de victimització que s'han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d'inseguretat i la recollida de les opinions dels ciutadans en matèria de seguretat i policia. Aquest estudi es porta a terme a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’aproximadament unes 6.000 persones.

Des d'aquest mitjan novembre i durant el desembre els ciutadans rebran trucades. Serà de forma aleatòria i per tant, pot ser que alguna persona del nostre municipi sigui entrevistat. És doncs una enquesta oficial i les dades rebudes es mantindran en la més absoluta reserva. Si els ciutadans tenen dubtes es poden adreçar al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.

^