Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Curs gratuït del 3 al 13 de novembre
PUBLICAT Dimecres, 28.10.2015

Promoció Econòmica es fa ressò del programa OCUPA'T, que promou la Diputació de Barcelona i coordina el Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme. OCUPA'T ofereix formació professionalitzada a aquelles persones que vulguin emprendre una activitat comercial, o bé l'hagin posada en marxa recentment, així com també fomentar l'ocupació dels locals buits  Durant el 2013 es va engegar com un projecte pilot i els resultats obtinguts i la bona valoració tant per part dels municipis com dels emprenedors que van participar, han animat a donar continuïtat d'aquest Programa.

El comerç és una de les alternatives d'autoocupació per la qual han optat molts emprenedors. L'acció formativa que ha programat el Servei d'emprenedoria del Consell Comarcal vol ajudar-los a posar en marxa la seva idea de negoci amb una acció formativa que els orienti, d'una manera pràctica i concreta, sobre la realitat del comerç urbà.

Per això s'ha programat un curs, de 45 hores de durada i que es farà entre el 3 i el 13 de novembre, titulat Eines per a la creació i bon funcionament d'empreses al voltant del comerç urbà. Està subvenciona al 100% per l'administració i encara us hi podeu inscriure. Ho heu de fer a través del web del Consell Comarcal del Maresme.