ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local reemprèn les sessions d'Educació per a la Seguretat
PUBLICAT Dijous, 15.10.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Educació per a la SeguretatAmb l’inici del nou curs escolar, el cos de la Policia local ha tornat a reemprendre les sessions d’Educació per a la Seguretat als centres escolars i entitats de col·lectius vulnerables del municipi. Un projecte de servei de proximitat que es va endegar l’any 2014 en el passat mandat.

La caporal Isabel Torrent és la referent del servei i es coordina amb el caporal Llorenç Silva del cos de Mossos d’Esquadra en la preparació i l'execució de les sessions de consells de seguretat als centres docents que aborden diferents problemàtiques i s’adrecen tant a pares i mares, com a nens i nenes i joves de Canet de Mar.

L’objectiu és conscienciar des de la base, nens i nenes i joves, que la seguretat i el civisme és cosa de tots i no només dels cossos de seguretat. La ciutadania és un actor important i cabdal en els seus comportaments del dia a dia en la construcció d’una societat més cívica i segura.

Aquest projecte complementa la tasca preventiva, dissuasiva i denunciadora que els efectius de la policia local realitzen en el seu patrullatge del dia a dia.

^