ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El món local es prepara per donar suport als imputats pel 9N
Concentració dimarts 13 davant l'Ajuntament
PUBLICAT Divendres, 09.10.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell suport als imputats pel 9NAquest dimarts dia 13 d'octubre, a les 19.30 hores, les entitats municipalistes Associació Catalana de Municipis (ACM) i Associació de Municipis per la Independència (AMI), l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium cultural, convoquen els ciutadans i les autoritats del món local a concentrar-se com a acte de suport a les autoritats catalanes que han estat imputades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

A Canet es farà la concentració davant l'Ajuntament i l'alcaldessa Blanca Arbell farà lectura pública del manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

El president Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau estan imputats arran de la querella presentada per la Fiscalia General de l'Estat contra el procés participatiu del 9N.

Per tal de donar-los suport, alcaldes i alcaldesses estan convocats també el dia 15 d'octubre per l'ACM i l'AMI davant el monument a Lluís Companys per anar després plegats fins al TSJC per acompanyar el president Mas en el moment d'entrar als tribunals. Ara ha fet un any, el 4 d'octubre, 920 alcaldes i alcaldesses del país van trobar-se al Palau de la Generalitat per lliurar al president els acords dels Plens Municipals on es donava suport a la convocatòria del 9N. Per aquest motiu, ara, amb la crida de 9N som Tots, es fa de nou una reivindicació col·lectiva del Dret a Decidir el futur polític i institucional de Catalunya, que és inherent a la ciutadania en virtut del principi democràtic i del dret que tenim com a nació.

^