ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les voltes de l'Odèon i la plaça Colomer s'obren al públic aquest diumenge
PUBLICAT Divendres, 02.10.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Rehabilitació de les voltes de l'Odèon - octubre 2015Aquest diumenge s'obrirà definitivament al públic l'espai de l'edifici Odèon i la plaça Colomer que hem tingut en obres els darrers mesos. A l'abril donàvem inici als treballs que hem pogut dur a terme gràcies a la implicació d'òrgans supramunicipals com la Generalitat i el fons Social Europeu. Serà una jornada festiva a la qual ens acompanyarà el conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Santi Vila.

El conseller serà rebut a l'Ajuntament, des d'on, acompanyat de l'alcaldessa Blanca Arbell i la resta d'autoritats, es desplaçaran guiats per una cercavila encapçalada pels gegants, fins la plaça Colomer, on s'ha preparat l'acte institucional i la festa posterior que inclourà un dinar i ball.

Les obres han consistit en l'adequació de la plaça Colomer i l'arranjament de l'edifici, que es trobava en molt mal estat. Se n'ha fet la consolidació estructural i s'ha arranjat la coberta. A l'espai de les voltes s'hi han col·locat uns panells museogràfics, que ens expliquen la història de l'edifici. Els documents sonors amb l'explicació es pot descarregar a través dels codis QR que estan al peu del panells.

La cercavila sortirà de l'Ajuntament a les 11.30 hores i l'acte oficial es previst que començi a les 12.00 h.

Logo FEDER

^