ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Touroperadors alemanys visiten Canet
PUBLICAT Dilluns, 05.10.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Visita touroperadors alemanysAquest inici d'octubre, la Diputació de Barcelona promociona la marca Barcelona és molt més amb un viatge de familiarització o Fam Trip de Cultura i Gastronomia per a nou touroperadors d’Alemanya especialitzats en la venda de productes turístics culturals i gastronòmics.

Entre les visites organitzades per la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, es va proposar a Canet formar part del recorregut. La primera parada va ser la Casa museu Lluís Domènech i Montaner i se'ls va fer una visita guiada als dos edificis, la Casa Domènech i la Masia Rocosa. Per completar l'estada al municipi, van participar en un taller-demostració, a càrrec del pastisser Joaquim Campassol, sobre com es fan els vitralls dolços. Els vitralls dolços es fan en homenatge als vitralls modernistes i d’aquesta manera  la cultura s’uneix amb la gastronomia.

Després de Canet, els touroperadors han estat a Alella, amb un esmorzar entre vinyes, a la comarca d'Osona, on van visitar el Vic medieval i també al Berguedà, a Montserrat i a Castelldefels.

Aquesta temporada turística que ara acaba, a Canet de Mar els turistes alemanys han representat un 2% del total dels que ens han visitat,  darrera dels francesos (9,3%), Regne Unit (3,3%) i dels turistes procedents del Països Baixos, amb un 2,1%. Aquesta acció, que s'emmarca ja en la promoció per a la temporada turística 2016, permetrà arribar al mercat alemany a través d’aquests nou prescriptors.

^