ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet cedeix dues peces per una exposició a la Pedrera sobre el Modernisme
PUBLICAT Dimecres, 14.10.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Inauguració exposició PedreraCanet de Mar és present de nou en una nova exposició sobre el Modernisme. En aquesta ocasió és tracta de la recent inaugurada Arts i oficis en els anys del Modernisme, que podeu veure a la Pedrera de Barcelona fins al 7 de febrer de 2016. A la inauguració, que s'ha fet el dia 6 d'octubre, hi ha assistit el regidor de Cultura, Ivan Aranda.

L’exposició Modernisme. Art, tallers, indústries proposa un recorregut a través de les principals arts, oficis i indústries del Modernisme que posa de manifest com s’integren en un únic ideal de bellesa que vol superar els estils històrics prenent la natura com a model. Alhora, vol reivindicar el treball dels nombrosos tallers d’artesans i de les diverses indústries que van contribuir a implantar-lo, mitjançant la recuperació de procediments antics i la introducció de nous materials i tècniques per tal d’aconseguir productes millors i més competitius.

La Casa museu Domènech i Montaner ha cedit dues peces originals del seu fons que es s'hi poden veure juntament amb les millors peces d’altres museus i col·leccions modernistes. Un floró de ceràmica esmaltada de Palau de la Música i un model de Exposició Modernisme a Barcelona - octubre 2015guix d’una escultura relleu de la façana de la casa Lleó Morera d’Eusebi Arnau, que representa l’al·legoria de la fotografia. També hi han participat els fotògrafs de Canet Viñolas & Ventalles amb l’aportació de les fotografies de les peces.

L'exposició, que s'ha obert al públic el 8 d'octubre, es podrà visitar fins al 7 de febrer de 2016 de dilluns a diumenge de 10.00 a 20.00 hores a la sala d'exposicions temporals de La Pedrera, passeig de Gràcia 92, Barcelona.

^