ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposició de pintura de Salvador Castellà
Del 2 al 24 d'octubre
PUBLICAT Dilluns, 28.09.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Exposició Salvador Castellà - octubre 2015L'Associació Sant Lluc per l’art de Mataró ha organitzat una exposició homenatge a Salvador Castellà del 2 al 24 d’octubre. A la inauguració del dia 2 a les 19.30 hores hi assitirà el regidor de Cultura, Ivan Aranda, com a representant de l’Ajuntament de Canet. L'exposició es podrà veure a la Sala del Col·legi d’aparelladors i arquitectes de Mataró, plaça Xammar 2. Abans de l'acte d'inaguració, a les 19.00 hores, a El Públic, que és un bar que hi ha al costat de la sala, tindrà lloc l'acte “Un cafè amb ....” , durant el qual l'artista mataroní Joan Poch farà una entrevista a la Carme Rovira, parella d'en Vador, perquè expliqui qui era i com era el pintor canetenc que va deixar-nos al juny.

L’Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Canet de Mar s’ha implicat en aquest projecte col·laborant amb l'edició del catàleg de l’Exposició.

L'horari d'obertura al públic de l'exposició és: dilluns, dimarts i dijous de 9.00 a 13.00 hores i de dijous a dissabte de 18.30 a 21.00 hores.

Salvador Castellà va participar activament en els grups artístics Noves realitats, Artenac, Grup 99, Centre artístic canetenc, com a soci fundador i Cercle artístic malgratenc i Sant Lluc de Mataró.


^