ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Donem suport a la Fundació El Maresme i al projecte d'inserció socio laboral
PUBLICAT Dilluns, 28.09.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge web fundació MaresmeAquest matí ha visitat l'Alcaldia el director general de la Fundació El Maresme, Albert Vidal. El motiu era presentar-se a l'alcaldessa Blanca Arbell per explicar de primera mà, quina és la feina actual d'aquesta fundació privada, amb seu a Mataró, però present a bona part dels municipis de la comarca. L'alcaldessa coneix la fundació i part de la tasca que duen a terme i per aquest motiu els ha proposat que presentin a la Diputació de Barcelona, algun dels seus projectes i iniciatives encaminades a la integració laboral de les persones discapacitades. La condició de diputada de Blanca Arbell facilita el coneixement d'ajuts d'aquest ens supramunicipal als municipis de la província.

La Fundació El Maresme promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme. En aquests moments, presten atenció a 77 persones de Canet de Mar, 19 de les quals són residents dels Garrofers.

La Fundació treballa en dos àmbits diferenciats, l'assistencial i el de centre especial de treball. És en aquest darrer en el que els és molt positiu poder optar a contractes amb empreses i institucions que els facilitin la inserció social i laboral dels seus usuaris i ajudar-los així a formar part del món laboral, sempre adaptant-se a les seves necessitats i condicions psíquiques. Els beneficiaris del projecte són persones amb certificat de discapacitat intel·lectual, majors de 18 anys i residents al Maresme. Les accions que es proposen inclouen formació laboral, eines per a la recerca de feina, cerca activa d'ocupació, pràctiques en empreses i tutories individuals.

L'alcaldessa ha demanat a la Fundació que facin arribar el projecte a la Diputació i optin d'aquesta manera a la línia d'ajuts que ofereix l'ens i que s'haurà de determinar en breu a quins projectes es destinen perquè puguin ser desenvolupats.

^