ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Escola d'Adults celebra un lluït acte de cloenda a Vil·la Flora
PUBLICAT Dimarts, 23.06.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Escola d'Adults Maria Saus ha fet aquest final de juny la festa de cloenda del curs 2014 - 2015. Entre alumnes i voluntaris, a l'envelat de Vil·la Flora s'hi van aplegar una setantena de persones. Hi va assistir també el regidor Lluís Llovet, recentment nomenat responsable polític de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament, que va valorar la tasca realitzada pels alumnes i els va felicitar a tots per la feina feta al llarg del curs. Llovet també va acompanyar les mestres en el moment de lliurar els diplomes de tots els cursos, que són alfabetització, neolectors, aula clic d’internet, taller d’ortografia castellana, taller de lletres, alfabetització per a persones nouvingudes i català bàsic.

L'èxit de l'Escola d'Adults es completa amb les bones qualificacions dels cursos de preparació a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior. S'hi han presentat 15 alumnes al de grau mitjà dels quals n'han aprovat 12 i 22 de grau superior. D'aquest darrer n'han aprovat 16. La mitjana de les notes finals també ha estat positiva i per tant, són alumnes amb clares possibilitats d'accedir als cicles als quals s’han inscrit.

Diplomes escola d'adults - juny 2015  Fi de curs Escola d'adults curs 2014-2015  Grau mitjà Escola d'adults curs 2014-2015  Grau superior Escola d'adults curs 2014-2015

^