ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet acollirà al juny la Marató de donació de sang
PUBLICAT Dimecres, 27.05.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Marató Banc de SangEl dissabte 27 de juny, en plena celebració dels actes de la Festa Major de Sant Pere, Canet acollirà la jornada especial de donació de sang que es du a terme a diferents indrets de Catalunya anualment. És una Marató que es fa just a l'inici d'estiu per augmentar considerablement les reserves de sang dels hospitals de Catalunya. Un esforç conjunt de les institucions i els ciutadans en benefici del Banc de Sang i de Teixits, que és qui organitza la Marató. El repte és aconseguir superar els 300 donants en un dia. En un dia normal de donació de sang, se n'acostumen a fer un centenar.

Ara fa uns dies s'ha signat a l'Ajuntament el compromís d'acollir al municipi la Marató d'aquest any. Representants del Banc de Sang i de l'Associació de Donants de Sang del Maresme, han presentat a l'alcalde Jesús Marín i a la regidora de Sanitat, Cati Forcano, la campanya especial de la Marató i tots els preparatius que s'estan fent perquè sigui un èxit. 

L'espai on s'instal·larà tota la logística de la Marató és el Pavelló d'Esports. Hi haurà activitats parale·les per fer la jornada més entretinguda. La pista interior serà l'espai on hi haurà una vintena de camilles per als donants i la pista exterior l'espai d'activitats i entreteniment. Hi col·laboren també les entitats Cor Country i Creu Roja, que ja ho fan habitualment en moltes de les campanyes de donació. Ara fa uns dies ja es va fer una campanya al Col·legi Santa Rosa de Lima, en la qual van aconseguir 35 donacions i hi van participar els alumnes de 5è del centre.

La Marató del 27 de juny al Pavelló d'Esports de Canet començarà a les 10.00 hores i s'allargarà fins a les 22.00 hores.

^