ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El pintor canetenc Xavier Fernández Cruañas exposa a Milà
PUBLICAT Dimarts, 19.05.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Xavi Fernández Cruañas facebookXavier Fernández Cruañas, conegut artísticament com a Xavi La Faune, exposa fins a l'octubre per la Casa España a la ciutat italiana de Milà. Amb el títol The Last Apple on the tree, Xavi La Faune pren part en aquesta exposició itinerant i multidisciplinar, juntament amb els artistes espanyols Xabier Rioamo i Marta Roca. 

La mostra es va presentar el 29 d'abril a la Casa delle Associazioni di zona 1 i l'1 de maig s'ha traslladat a la CAM de Corso Garibaldi. Com que es tracta d'una exposició itinerant passarà per diferents punts de l'Ajuntament de Milà, per galeries d'art de la ciutat i també es podrà veure a l'EXPO de Milà.  Es podrà veure fins al 31 d'octubre.

Xavier Fernández Cruañas és un artista canetenc que ha cultivat diferents disciplines artístiques. Participa activament en molts projectes culturals i és membre d'associacions i grups com ArtGrup dels Vents, entitat local que entre d'atres iniciatives va pintar un quadre gegant que després es va vendre a trossets per recollir diners per la Fundació Els Garrofers.

 

^