ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Joventut participa a les xerrades per definir els itineraris de 4t d'ESO
PUBLICAT Dimecres, 06.05.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge web CISECAquest març passat, l'Àrea de Joventut va participar amb l'Institut Lluís Domènech i Montaner a les xerrades d'orientació acadèmica que es fan als alumnes de 3r d'ESO. Els estudiants de 3r han de començar a definir l'itinerari que seguiran a 4t i això es reflecteix en les assignatures optatives que trien per fer el darrer curs de la ESO.

En aquest sentit, les sessions informatives pretenen d'una banda, orientar i facilitar la tria als alumnes que tenen clar quin itinerari formatiu postobligatori voldran seguir i de l'altra, assessorar i facilitar una primera exploració sobre les possiblitats del sistema educatiu català als qui encara no tenen clar quin camí faran.  

A aquestes xerrades col·laboratives als alumnes de 4t hi hem d'afegir també les sessions que s'han fet amb els alumnes de 2n de Batxillerat. En aquesta ocasió s'ha parlat sobre les opcions que presenta el sistema en finalitzar el Batxillerat. Són sessions coordinades per l'Àrea de Joventut i el propi centre i dutes a terme per l'entitat CISEC, una cooperativa que està especialitzada en àrees de treball relacionades amb l'adolescència.

^