ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La canetenca Irene Gregori composa música per un quadre de Picasso
PUBLICAT Dimarts, 12.05.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge web del quadre de Picasso L'OfrenaLa canetenca Irene Gregori, alumne del Conservatori Superior del Liceu, en la modalitat de Composició, ha posat música a l'obra La Ofrena, que podem veure al Museu Picasso de Barcelona. La direcció del Museu va proposar al Liceu aquesta iniciativa de composar música especialment per diferents quadres de l'exposició. Dins el Conservatori del Liceu es va fer un concurs i entre les quatre obres escollides, es va triar la composició de la Irene.

El dijous 16 d'abril es va escoltar la composició en directe en un acte públic al Museu davant el quadre La Ofrena. Es tractava d'un trio de vent de clarinet, flauta i oboè. La Irene Gregori té 32 anys i té vocació musical des de petita, quan va començar tocant el piano. Ara la seva especialització és en composició d'orquestra clàssica. El dia 7 de juny, la podrem veure en una actuació de piano de cambra a l'Auditori de l'Escola de Música.

Irene Gregori - 2015

A la imatge, la compositora, Irene Gregori, amb els intèrprets de l'obra. Extreta de: Musicant Picasso by Museu Picasso, Barcelona

^