ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Què véns a fer a la Biblio? Envia'ns la teva foto!
Photocall a la Biblioteca
PUBLICAT Dimecres, 22.04.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Photocall bibliotecaLa Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar participa a la celebració de l’Any de les Biblioteques. Durant aquest 2015 les biblioteques del Maresme proposen als usuaris participar en el projecte Què véns a fer a la Biblio?: Envia’ns la teva foto!

La biblioteca de Canet disposarà fins a finals de juny, d'un photocall, és a dir, un espai específic per fer-s'hi fotografies, i d’uns missatges preparats per què els usuaris es facin retrats i després ho envïin a l'adreça electrònica de la biblioteca b.canet.pgp@diba.cat.

Demà, dia de Sant Jordi, es donarà inici a aquesta campanya. Demà estarà instal·lat a la Biblioriera, a l'espai de la Biblioteca al carrer i posteriorment ho podreu fer dins de l'equipament. Les fotografies participants es publicaran a la pàgina del facebook de la biblioteca.

Aquest projecte forma part d’una iniciativa conjunta de les biblioteques municipals del Maresme. Els usuaris de les biblioteques del Maresme hi podran participar fent arribar la fotografia al correu electrònic de la biblioteca d'on són usuaris. El projecte estarà obert fins al 31 de desembre de 2015. El 12 de gener de 2016 a les 18.00 hores, a la sessió de l'Hora del conte de la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, es farà un sorteig de dos premis culturals entre totes les fotografies presentades. Els guanyadors seran avisats per la seva biblioteca.
Us animem a participar-hi!!!!

^