ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es publica la Guia de transport públic del Maresme
PUBLICAT Dilluns, 13.04.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’ATM de Barcelona han editat la Guia de transport públic del Maresme. La Guia és un recull informatiu pensat per donar resposta a les necessitats de mobilitat dels ciutadans de la nostra comarca. Inclou tota l’oferta de transport públic, urbà i interurbà del Maresme i la integra també amb poblacions d’altres comarques. Incideix especialment en totes les possibilitats de connexions intermodals i entre operadors per arribar a destinacions com els centres dels municipis, hospitals, caps, comissaries de mossos d’esquadra, urbanitzacions, etc.

La Guia de transport públic del Maresme informa sobre els diferents operadors i els recorreguts que fan, mitjançant un llistat de totes les línies existents (de tren i autobús), i aporta informació sobre el sistema tarifari integrat i el cercador de rutes Mou-te, de la Generalitat, que es pot consultar en entorn web  i entorn mòbil.

Se n'ha fet una edició inicial de 50.000 exemplars, que s'han distribuït entre els diferents operadors, sobretot els serveis de rodalies de RENFE i les companyies d'autobusos. També en tenen el Consell Comarcal del Maresme i les oficines de Turisme de la comarca.  Aquesta Guia és el primer producte d’una col·lecció pensada per estendre’s a altres zones de Catalunya.

Guia de transport públic del Maresme

Guia de transport públic del Maresme

Fitxer: guia_transport_public_maresme.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.38 MB

^