ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet participa al projecte PAE, per atraure la inversió econòmica al Maresme
PUBLICAT Divendres, 27.03.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Signatura projecte PAE - març 15L'alcalde Jesús Marín i el regidor de Promoció Econòmica, Albert Lamana, han participat en nom del nostre municipi a la signatura d'un conveni de col·laboració per tirar endavant el projecte Polígons d'Activitat Econòmica del Maresme (PAE) amb l'objectiu d'atraure inversió a la comarca. La signatura es va fer en un acte institucional al Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres i va aplegar representants de dotze municipis, el Consell Comarcal del Maresme i tres entitats empresarials.

Encapçalat per l'alcalde de Llavaneres, Juan Manuel García, el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, i el diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Joan Roca Lleonart, l'acte va comptar amb l'assistència de la gran majoria d'alcaldes i alcaldesses que donen suport a la iniciativa. També hi van assistir regidors i tècnics dels diferents consistoris, entre ells el regidor de Promoció Econòmica Albert Lamana, així com representants de la resta d'entitats signants.

Els signants es van felicitar per la iniciativa i es van mostrar il·lusionats en tirar endavant aquest projecte. Els polígons i les indústries que s'hi ubiquen són factor clau per a la sortida de la crisi. El conveni que s'ha signat, neix d'un primer acord de l'any 2012 entre l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i la FAGEM (Federació d'Associacions i Gremis empresaris del Maresme), al qual s´hi va afegir l'Ajuntament de Canet i també el de Pineda, així com l'Associació d'Empresaris de polígons industrials de Pineda i la Unió de polígons industrials de Catalunya, així com el Consell Comarcal del Maresme. Amb posterioritat i fins a data d'avui, la iniciativa suma un total de 12 ajuntaments i quatre entitats, i continua oberta perquè s'hi puguin afegir la resta d'ajuntaments de la comarca.

Entitats participants

Consell Comarcal del Maresme

Ajuntament d´Argentona

Ajuntament d´Arenys de Munt

Ajuntament de Cabrera de Mar

Ajuntament de Canet de Mar

Ajuntament de Pineda de Mar

Ajuntament de Premià de Dalt

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta

Ajuntament de Santa Susanna

Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Vilassar de Dalt

Ajuntament de Vilassar de Mar

Associació dels Empresaris de Polígons Industrials de Pineda de Mar

FAGEM- Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme i

UPIC-Unió de Polígons i Industrials de Catalunya

^