ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El nou CAP de Canet tindrà un disseny exclusiu i adient amb la imatge del poble
PUBLICAT Divendres, 17.12.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

S'ha fet un pas més per a la futura construcció del nou Centre d'Atenció Primària de Canet . L'alcalde Joaquim Mas s'ha trobat amb responsables del

Departament de Salut

de la Generalitat per resoldre els últims detalls pel que fa a la cessió dels terrenys.

Al Ple del dijous 2 de desembre s'ha acordat l'aprovació inicial de la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament que fan referència a la regulació dels aparcaments i a la implantació d'aparcaments subterranis en el subsòl. Aquesta modificació és un tràmit necessari que té a veure amb l'aparcament subterrani que ha de construir-se a la riera Gavarra, just a sota d'on anirà l'edifici del nou CAP.

El Departament de Salut començarà a dissenyar l'edifici del centre. L'alcalde els ha demanat que tiguin en compte la imatge i l'estètica de Canet i que facin un disseny adequat a l'entorn local. Des de Salut s'han compromès a convocar un concurs d'idees per tal de poder triar entre diversos models. Aquesta no és una pràctica habitual, ja que a la Generalitat tenen uns CAPS predissenyats en funció del nombre d'habitants que ha d'atendre cada espai.

L'equip de govern ha assegurat que si es compleixen tots els terminis, les obres del nou Centre d'Atenció Primària començaran a finals de l'any 2005 i abans d'acabar el 2006 ja estarà en funcionament.

Tot depèn del compliment de les obres prèvies, que són les de la primera fase de l'aparcament subterrani, que ha d'estar enllestit a la tardor del 2005.


Maqueta plaça Universitat
Maqueta de l'aparcament, el CAP i la plaça pública

Informació publicada el divendres 17 de desembre de 2004

^